Bemutatkozás

Az Árendás Virág Kft. több, mint 25 éves múltra visszavezethető dísznövénykertészet.

Kertészetünk 2004 évben elnyerte az év dísznövénykertészete címet.

Cégünk dísznövénytermesztéssel, növény kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik.

A növénytermesztés Domaszéken korszerű, automatizált üvegházakban és szabadföldön történik, ahol szobanövényeket, egy- és kétnyáriakat, balkonnövényeket, virágzó évelőket termelünk. Fő szempontunk a minőség, ezért kiemelkedő figyelmet fordítunk a szaporítóanyag és ültetőközeg beszerzésére. A széleskörű faj- és fajtaválaszték összeállítása során a környék mikroklímáját is figyelembe vesszük, hogy a növények kiültetése után is megfelelő legyen a fejlődésük, virágzásuk.

A kis- és nagykereskedelmi értékesítés két fő helyszínen történik: a Nyíl utcai kertészeti árudánkban és a Vásárhelyi Pál úti virágüzletünkben.

Kertészeti árudánkban egy-és kétnyáriak, balkonnövények, évelők, cserjék, díszfák, örökzöldek, szoliterek és formanövények széles választékából vásárolhatnak. Valamint a kertészkedéshez szükséges földek, talajjavító anyagok, tápanyagok, fagyálló cserepek, díszcserepek is megtalálhatóak.

Vásárhelyi Pál utcai virágüzletünkben egyedi alkalmi- és, mennyasszonyi csokrok, kegyeleti készítmények, cserepes- és vágott virágos kompozíciókat is elkészítenek virágkötőink. Valamint vállaljuk rendezvények növénydekorációinak elkészítésétt, lehetőség van növénykölcsönzésre is. Közel 500 négyzetméteres üzletünkben nagy cserepesvirág választékkal várjuk vásárlóinkat: virágzó- és levéldísznövények, kaktuszok, orchideák, szoliterek, hagymások, növénykülönlegességek. Széles választékban megtalálhatóak kaspók, dekorációs kiegészítők, ültetéshez, növénygondozáshoz szükséges virágföldek, tápanyagok, talajjavító anyagok, valamint vetőmagok és virághagymák.

Szakképzett kertész kollégáink segítenek a növényválasztásban, gondozási tanácsokban.

Sok szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat!

Termék kereső

 

ÜNNEPI NYITVATARTÁS Close

Vásárhelyi Pál utca

Péntek (04.14.) ZÁRVA

Szombat (04.15.) 7-18

Vasárnap-Hétfő (04.16-17.) ZÁRVA

Nyíl utca

Péntek (04.14.) 8-13

Szombat (04.15.) 8-17

Vasárnap-Hétfő (04.16-17.) ZÁRVA